Interview – Christiaan Buis raadslid en kandidaat CDA

 

 

Christiaan Pieter Buis spreekt in BU1 Politiek als kandidaat raadslid over de afgelopen periode(2014-2018), hoe de CDA Bunschoten de gemeente financieel er weer bovenopheeft geholpen, ook ook hoe we financieel gezond gaan blijven als het aan het CDA ligt. We praten over de regio, over Baarn en Eemnes met een tweet van Rik van Hardeveld. Het progrmma van het CDA is hierboven in de menu’s te vinden.

 

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special – Minister Arie Slob op PCO van Amerongen over onderwijs

wo feb 14 , 2018
Minister Arie Slob was afgelopen maandag aanwezig op de Pco van Amerongen om in gesprek te gaan met onderwijzers en de schoolverenigingen (VVGO Bunschoten-Spakenburg en VCO Bunschoten). Kijk hier het item gemaakt door Thijmen Koelewijnvoor de Lokale Omroep Spakenburg, item van SpakenburgNU.

Tags