Interview – Rick Beukers lijsttrekker VVD Bunschoten

Rick Beukers is de jongste lijsstrekker van de zes partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Bunschoten. De VVD is sinds 2010 weer aanwezig in de raadszaal van Bunschoten. De onderwerpen gaan van problemen met landelijke VVD politici, naar sociale huur, goede bereikbaarheid het dorp in en uit, en de overige plannen uit het VVD Bunschoten vekiezingsprogramma met de titel “Een frisse wind!”

 

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Jan-Bert Heinen lijsttrekker SGP Bunschoten

vr feb 16 , 2018
“Voor blijvende waarden” is het verkiezingsprogramma van SGP Bunschoten voor de periode 2018-2022. Jan-Bert Heinen is nu fractievoorzitter sinds 2014 toen de partij na een lange tijd weer terug kwam in de gemeenteraad van Bunschoten. Jan-Bert geeft uitleg over behaalde zaken, en over de onderscheidende punten die de SGP voor heeft met het dorp. Jan-Bert is nu […]

Tags