BU1 Special – Minister Arie Slob op PCO van Amerongen over onderwijs

Minister Arie Slob was afgelopen maandag aanwezig op de Pco van Amerongen om in gesprek te gaan met onderwijzers en de schoolverenigingen (VVGO Bunschoten-Spakenburg en VCO Bunschoten). Kijk hier het item gemaakt door Thijmen Koelewijnvoor de Lokale Omroep Spakenburg, item van SpakenburgNU.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Rick Beukers lijsttrekker VVD Bunschoten

wo feb 14 , 2018
Rick Beukers is de jongste lijsstrekker van de zes partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Bunschoten. De VVD is sinds 2010 weer aanwezig in de raadszaal van Bunschoten. De onderwerpen gaan van problemen met landelijke VVD politici, naar sociale huur, goede bereikbaarheid het dorp in en uit, en de overige plannen uit het VVD […]

Tags