Interview – Jan-Bert Heinen lijsttrekker SGP Bunschoten

“Voor blijvende waarden” is het verkiezingsprogramma van SGP Bunschoten voor de periode 2018-2022. Jan-Bert Heinen is nu fractievoorzitter sinds 2014 toen de partij na een lange tijd weer terug kwam in de gemeenteraad van Bunschoten. Jan-Bert geeft uitleg over behaalde zaken, en over de onderscheidende punten die de SGP voor heeft met het dorp. Jan-Bert is nu lijstrekker bij de verkiezingen van 21 maart 2018.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Carolien van der Goot en Gerine Hartog - ChristenUnie

ma feb 26 , 2018
In BU1 Politiek deze uitzending twee kandidaten, de één ervaren en de ander helemaal nieuw op de lijst. Carolien van der Goot is sinds 2014 raadslid en sinds 2010 eerder betrokken als burgerlid. Gerine Hartog is nieuw op de lijst van ChristenUnie Bunschoten. We praten over de zorg, onderwijs en andere zaken waar beiden zich voor willen inzetten. […]

Tags