Interview – Carolien van der Goot en Gerine Hartog – ChristenUnie

In BU1 Politiek deze uitzending twee kandidaten, de één ervaren en de ander helemaal nieuw op de lijst. Carolien van der Goot is sinds 2014 raadslid en sinds 2010 eerder betrokken als burgerlid. Gerine Hartog is nieuw op de lijst van ChristenUnie Bunschoten. We praten over de zorg, onderwijs en andere zaken waar beiden zich voor willen inzetten. Ook komt het programma van de CU aan bod. Kijken dus!

 

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Peter Frans Koops lijsttrekker SVP

do mrt 1 , 2018
Peter Frans Koops heeft sinds 2009 de Spakenburgse Vrijheidspartij. Is hij nog zo gedreven als in het begin van de SVP of gaan de scherpe randjes eraf, hoe krijg je een stabiele lokale partij van de grond in een aantal jaren? Wat is het bestaansrecht van de SVP? Peter-Frans geeft uitleg over zijn drijfveren.  

Tags