Interview – Peter Frans Koops lijsttrekker SVP

Peter Frans Koops heeft sinds 2009 de Spakenburgse Vrijheidspartij. Is hij nog zo gedreven als in het begin van de SVP of gaan de scherpe randjes eraf, hoe krijg je een stabiele lokale partij van de grond in een aantal jaren? Wat is het bestaansrecht van de SVP? Peter-Frans geeft uitleg over zijn drijfveren.

 

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Arie Koops raadslid ChristenUnie

ma mrt 5 , 2018
Arie Koops van ChristenUnie Bunschoten geeft een inkijkje in de financiële staat van de gemeente, hij legt uit hoe de bezuinigingen terecht zijn gekomen, over de BIZ, plan Zuyderzee en hoe groot de gemeentebegroting nou eigenlijk is. Oftewel een financieel verslag van een raadslid in de periode 2014-2018 vanuit de ChristenUnie Fractie. Arie Koops is […]

Tags