BU1 Special – Politieke verslaggevers – Een blik vooruit en achterom

Hillebrand de Graaf voorheen presentator van LOS Politiek en Jan Muijs politiek verslaggever voor De Bunschoter geven een blik vooruit op de verkiezingen en een kijkje achterom naar de afgelopen vier jaar. 

Volgende week woensdag zijn de verkiezingen in Bunschoten. Jan Muijs is sinds 1998 in dienst bij de krant en volgt bijna elke raadsvergadering en doet verslag in de krant van vrijdag. Hillebrand de Graaf heeft 7 jaar lang LOS Politiek gepresenteert en was vaak bij de raad om te luisteren. De beide heren kennen de dynamiek van de fracties en politici in de gemeenteraad. Ze geven een exclusief kijkje in de handelswijze van de afgelopen vier jaar. Ook worden de programma’s en kandidaten besproken en kijken ze naar de komende vier jaar

De Bunschoter heeft voor de verkiezingen een stemwijzer gelanceerd, hier de link

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Hanke Bruins Slot kamerlid CDA op werkbezoek

vr mrt 16 , 2018
Hanke Bruins Slot kwam op werkbezoek in Bunschoten op uitnodiging van CDA Bunschoten. Ze ging langs bij Heinen & Hopman en later bij het Oostwende College. Directeur Henk Koelewijn interviewde het tweede kamerlid voor de Lokale Omroep Spakenburg.

Tags