BU1 Special – Hanke Bruins Slot kamerlid CDA op werkbezoek

Hanke Bruins Slot kwam op werkbezoek in Bunschoten op uitnodiging van CDA Bunschoten. Ze ging langs bij Heinen & Hopman en later bij het Oostwende College. Directeur Henk Koelewijn interviewde het tweede kamerlid voor de Lokale Omroep Spakenburg.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Lijsttrekkersdebat 2018

di mrt 20 , 2018
Het lijsttrekkers debat voor de politieke partijen in de gemeente Bunschoten. 21 maart zijn de verkiezingen, de lijstrekkers stellen zich aan u voor en debateren over punten die ze willen bereiken in de periode 2018-2022. De partijen gaan voorafgaand aan de verkiezingen in debat met elkaar. Deelnemende partijen zijn ChristenUnie Bunschoten CDA Bunschoten SGP Bunschoten VVD Bunschoten CAP […]

Tags