BU1 Special – Lijsttrekkersdebat 2018

Het lijsttrekkers debat voor de politieke partijen in de gemeente Bunschoten. 21 maart zijn de verkiezingen, de lijstrekkers stellen zich aan u voor en debateren over punten die ze willen bereiken in de periode 2018-2022.

De partijen gaan voorafgaand aan de verkiezingen in debat met elkaar. Deelnemende partijen zijn ChristenUnie Bunschoten CDA Bunschoten SGP Bunschoten VVD Bunschoten CAP Bunschotenen de Spakenburgse Vrijheidspartij. De verkiezingen zijn op woensdag 21 maart 2018. Laat uw stem horen, en ga stemmen.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Reacties lijsttrekkers op de verkiezingsuitslag #gr2018

do mrt 22 , 2018
Wat zijn de reacties van de lijsttrekkers op de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart? U ziet dat als eerste bij BU1 Politiek van Lokale Omroep Spakenburg! De uitslag van de verkiezingen in de gemeente Bunschoten zijn bekend. De VVD Bunschoten stijgt flink onder Rick Beukers. Het CDA Bunschoten heeft een verlies. De ChristenUnie Bunschoten gaat 1 zetel terug. De Spakenburgse […]

Tags