Interview – Christiaan Buis – raadslid CDA

Vandaag in BU1 Politiek raadslid Christiaan Pieter Buis van CDA Bunschoten. Als raadslid zit hij in de commissie Ruimte, we hebben het over de rondweg, plannen voor betere doorstroming van het verkeer en ook de mindere uitslag bij de gemeenteraadsverkiezingen voor het CDA. Ze doen (CDA) niet mee met de coalitie onderhandelingen.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Jan-Bert Heinen - fractievoorzitter SGP

do apr 26 , 2018
Jan-Bert Heinen van SGP-Bunschoten is voor de eerste opname in de nieuwe studio van de LOS aanwezig. Hij komt praten over de 100-jarige SGP, de verkiezingsuitslag en de komende vergadering van de commissie Bestuur en Middelen van de gemeenteraad. We spreken over een vergaderstuk waarvan u alles kan terugvinden op www.waarstaatjegemeente.nl van de VNG – Vereniging van Nederlandse Gemeenten

Tags