Interview – Tineke Koelewijn, statenlid provincie Utrecht (CDA)

Tineke Koelewijn van CDA Provincie Utrecht is statenlid. Statenleden beslissen mee in de staten van Utrecht over plannen die de hele provincie aangaan. Ze geeft een inkijkje in haar werk en overwegingen. 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor de staten. We hebben het over de geuroverlast, verkeer rond Bunschoten, bereikbaarheid en duurzaamheid.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Ariean van de Groep fractievoorzitter CDA

zo jul 1 , 2018
Fractievoorzitter Ariean van de Groep (CDA Bunschoten) over de Kadernota, kosten van plannen die niet zijn ingevuld door de huidige coalitie, veiligheid Zevenhuizen, opknappen van de Frans Jacobsweg en ontwikkelingen in de zorgkosten en de rekening daarvoor voor de gemeente Bunschoten. Hoe bevalt het het CDA in de oppositie? Kijken!

Tags