BU1 Special – Interview voorgenomen herbenoeming Burgemeester Melis van de Grop

In BU1 Politiek het interview met Burgemeester Melis van de Groep over zijn voorgenomen herbenoeming als “Burgervader” van de Gemeente Bunschoten. #bunschoten#spakenburg

In de afgelopen 12 jaar van zijn burgemeesterschap is de gemeente door veel ontwikkelingen gegaan, de toekomstvisies zijn daarbij van betekenis. Doelen om de bevolking te laten groeien, grote projecten zoals Rengers Wetering, Zuyderzee Wonen en vernieuwingen in de taken van de gemeente in bijvoorbeeld zorg, handhaving en openbare orde komen langs.

Hoe dit samenkomt in de taak van burgemeester en hoe het de functie veranderd vertelt Melis van de Groep in dit interview. Tevens geeft hij een kijkje in zijn drive om burgemeester van alle inwoners te blijven. En ja, we vroegen hem ook hoe hij mensen die 12 jaar Melis van de Groep wel genoeg vinden wil overtuigen dat het een goede keus is om nog 6 jaar burgemeester te zijn. Kijken dus!

Het interview met Melis van de Groep alleen beluisteren, dat kan via onderstaande link.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - De laatste 2 raadsvergaderingen voor de zomervakantie

wo jul 25 , 2018
De raad in vergadering bijeen heeft besloten….. Een aantal interviews over de laatste twee raadsvergaderingen met de volgende onderwerpen: Herbenoeming Burgemeester VVD Bunschoten en SGP-Bunschoten Horeca openingstijden, vrijgeven of niet? VVD Bunschoten & CDA Bunschoten Drugshond en Begraafplaats Memento Mori SGP-Bunschoten Duurzaamheids lening door Wethouder Bert Koops Gemeentelijke Monumenten, minder of meer door CDA Bunschoten Coalitieakkoord kost €250.000 door VVD Bunschoten En voor […]

Tags