Interview – Alma Broekmaat-Hagens, fractievoorzitter van de ChristenUnie

Alma Broekmaat – Hagens is sinds dat het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders is geïnstalleerd de fractievoorzitter van de ChristenUnie Bunschoten. In die rol en als voorzitter van de commissie ruimte en lid van de commissie Bestuur en Middelen komt ze praten over lopende zaken als de geuroverlast, zonnepark en de aardgasvrije wijk. Verder de stand van de coalitie en coalitie-akkoord.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Elise de Graaf en Wiebe de Boer raadsleden voor de VVD

ma sep 24 , 2018
Vandaag in BU1 Politiek zijn twee VVD Bunschoten raadsleden te gast. Elise de Graaf is sinds de verkiezingen van maart raadslid, en Wiebe de Boer is al voor de derde periode raadslid en fractievoorzitter. We hebben een breed scala aan onderwerpen, van bouwen op de garnalenweg tot de geuroverlast in het centrum. Zevenhuizen krijgt als het aan Amersfoort ligt […]

Tags