Interview – Elise de Graaf en Wiebe de Boer raadsleden voor de VVD

Vandaag in BU1 Politiek zijn twee VVD Bunschoten raadsleden te gast. Elise de Graaf is sinds de verkiezingen van maart raadslid, en Wiebe de Boer is al voor de derde periode raadslid en fractievoorzitter. We hebben een breed scala aan onderwerpen, van bouwen op de garnalenweg tot de geuroverlast in het centrum. Zevenhuizen krijgt als het aan Amersfoort ligt nog steeds een weg dwars door het dorp, gaat hier wat mee worden gedaan, er ligt nog een motie geen weg over Bunschotens grondgebied?

Veel zaken zoals huurwoningen en de aankoop van het monutapand hebben de laatste tijd discussie gegeven in de raad en ook in het dorp. Worden hier lessen uit getrokken?

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - interviews raadsvergadering 27 september 2018

do sep 27 , 2018
Wim de jong van CAP Bunschoten, Christiaan Pieter Buis en Jochen Dijkhuizen geven uitleg over de standpunten in verband met Zevenhuizen en de ontsluiting van Vathorst aankoop Monuta gebouw, moest dit wel of niet door de gemeente gemeld worden aan de gemeenteraad en veiligheid omtrent de Derby van SV Spakenburg en IJsselmeervogels. Burgemeester Melis van de Groep geeft uitleg van zijn […]

Tags