BU1 Special – interviews raadsvergadering 27 september 2018

Wim de jong van CAP BunschotenChristiaan Pieter Buis en Jochen Dijkhuizen geven uitleg over de standpunten in verband met Zevenhuizen en de ontsluiting van Vathorst aankoop Monuta gebouw, moest dit wel of niet door de gemeente gemeld worden aan de gemeenteraad en veiligheid omtrent de Derby van SV Spakenburg en IJsselmeervogels. Burgemeester Melis van de Groep geeft uitleg van zijn kant van de zaak. Het was een raadsvergadering met debat en alleen punten die de raadsleden zelf hadden aangedragen. Opname’s in het gemeentehuis van Gemeente Bunschoten Camera en montage: Fake Bralts, interviews Pieter de Vos

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Jan-Bert Heinen fractievoorzitter SGP Bunschoten

za okt 6 , 2018
Jan-Bert Heinen van SGP-Bunschoten geeft uitleg met de keuze’s die de SGP de laatste tijd heeft gemaakt in de gemeenteraad van Bunschoten. Jan-Bert heeft met zijn fractiegenoot Bram van Goor zicht stevig laten horen in de debatten omtrent Zevenhuizen en de ontsluiting van Vathorst, Alcoholverbod en de verkoopvan het Monuta pand bij de begraafplaats Memento Mori. […]

Tags