Interview – Jan-Bert Heinen fractievoorzitter SGP Bunschoten

Jan-Bert Heinen van SGP-Bunschoten geeft uitleg met de keuze’s die de SGP de laatste tijd heeft gemaakt in de gemeenteraad van Bunschoten. Jan-Bert heeft met zijn fractiegenoot Bram van Goor zicht stevig laten horen in de debatten omtrent Zevenhuizen en de ontsluiting van Vathorst, Alcoholverbod en de verkoopvan het Monuta pand bij de begraafplaats Memento Mori. De SGP stemde eerder ook tegen de herinrichting van het gebied voor de begraafplaats.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Arie Koops (CU) over de begroting van 2019

wo okt 17 , 2018
Arie Koops van ChristenUnie Bunschoten geeft uitleg over de gemeentebegroting van 2019, welke keuzes zijn gemaakt en hoe werkt die begroting nu. Waar komt het geld van de gemeente vandaan en waar gaat het naartoe.

Tags