BU1 Special – Beleidskader Sociaal Domein

Na de vergadering van 1 november interviewden wij enkele raadsleden en wethouder Alice Van de Geest. Onderwerp van de vergadering was een kader voor het sociaaldomein. Alle zaken die hiervoor geregeld moeten worden worden samen gebracht in dit document. Het sociaal domein legt de grootste druk op de financien van de Gemeente Bunschoten. We proberen door de interviews een inkijkje te geven in de besluitvorming en de kaders waarbinnen dit moet gebeuren. 

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special – interviews van de raadsvergadering over de begroting 2019-2022

do nov 15 , 2018
Jan-Bert Heinen, Ariean van de Groep en Wiebe de Boer geven uitleg over de aangenomen begroting door de raad. Dit is de eerste begroting van de nieuwe coalitie, wethouder Rick Beukers kreeg een amendement voor velaging van de belastingdruk voor burgers voor zijn kiezen en een motie om duurzaamheids investeringen van bedrijven en burgers niet […]

Tags