Interview – Wethouder Rick Beukers over zijn eerste half jaar

Wethouder Rick Beukers komt vertellen over zijn eerste halfjaar als wethouder in de gemeente Bunschoten. Beukers trad aan nadat de ChristenUnie Bunschoten en de VVD Bunschoten een coalitie akkoord hadden gesloten in mei 2018. De wethouder heeft afgelopen raadsvergadering de begroting door de raad gekregen om de coalitie plannen uit te voeren. Hij komt vertellen over het proces, lopende zaken en zijn ervaringen.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Jochen Dijkhuizen raadslid CDA

do nov 29 , 2018
Jochen Dijkhuizen van het CDA Bunschoten is raadslid sinds de afgelopen verkiezingen. Jochen is raadslid zonder vaste portefeuille. Jochen is een kritisch opositie raadslid. Ook zet hij zich in voor inclusieve speelplaatsen voor mensen/kinderen met een beperking. Naar zijn mening is hier te weinig aandacht voor.

Tags