BU1 Special – Tjalling van Halteren initiatiefnemer petitie “Stop de stankoverlast Biogascentrale Bunschoten”

Tjalling van Halteren heeft een petitie gestart om de politiek op te roepen iets te doen aan de stankoverlast in het centrum van Spakenburg. De petitie heeft al bijna 1000 ondertekeningen. Tjalling vertelt over de aanleiding en wat hij van de politiek verwacht. https://petities.nl/…/stop-de-stankoverlast-biogascentrale-…

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Beëdiging Burgemeester Melis van de Groep

vr dec 14 , 2018
De LOS ging weer eens live de lucht in. De beëdiging van Burgemeester Melis van de Groep was de aanleiding voor deze avondvullende uitzending. We hebben een uurtje samenvatting We spreken de commissaris van de koning in de Provincie Utrecht Willibrord van Beek, Citymarketeer Patricia van de Groep, zoon van Wim-Rutger Van de Groep en natuurlijk de burgemeester zelf.

Tags