Interview – Chris Hagelen directeur van de Boei

Stichting De Boei is een team van ervaren mensen die je met raad en daad bij kunnen staan” dat staat op de website van de welzijns organisatie. Chris Hagelen is sinds september directeur. 160 vrijwilligers en een aantal vaste krachten draaien deze sociale organisatie. Chris komt vertellen over haar beweegredenen om in de zorg aan de gang te zijn, over de organisatie, doelen, beleid en de politieke connectie.

Wilt u meer informatie over de Boei neem een kijkje op de website – link

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Ledenvergadering CU Provincie Utrecht

ma jan 21 , 2019
BU1 was aanwezig op de ledenvergadering van ChristenUnie Provincie Utrecht. De ChristenUnie stelde haar programma voor de verkiezingen van 20 maart vast. Tevens konden we kennismaken met lijsttrekker Arne Schaddelee en lokaal kandidaat Hans de Harder. We spraken ook met raadslid Alma Broekmaat – Hagens over de lokale inbreng in het provinciale verkiezingsprogramma.

Tags