Interview – Juliette de Graaf Raadslid VVD en kandidaat voor de provinciale staten

Juliette de Graaf is raadslid voor VVD Bunschoten. Ze staat ook op de lijst voor VVD Provincie Utrecht op plek 14 voor de verkiezingen van 20 maart. Juliette is sinds de verkiezingen van vorig jaar als raadslid betrokken bij de commissie Samenleving. Ze heeft het sociaal domein, volksgezondheid en onderwijs in haar taken pakket. Voor de provinciale staten verkiezingen maakt ze zich sterk voor verbetering van de mobiliteit binnen de Provincie Utrecht.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Henk van de Mheen kandidaat provinciale staten voor 50Plus

do mrt 14 , 2019
Henk van de Mheen is kandidaat voor de provinciale staten van de Provincie Utrecht voor de politieke partij 50PLUSpartij in de Provincie Utrecht. Henk is naar zijn zeggen een politiek dier en nog een echte liberaal. Hij heeft het over de zorgkosten, huisvesting, vervoer, economie en de stand van de lokale politiek. Henk van de Mheen is […]

Tags