Interview – Henk van de Mheen kandidaat provinciale staten voor 50Plus

Henk van de Mheen is kandidaat voor de provinciale staten van de Provincie Utrecht voor de politieke partij 50PLUSpartij in de Provincie Utrecht. Henk is naar zijn zeggen een politiek dier en nog een echte liberaal. Hij heeft het over de zorgkosten, huisvesting, vervoer, economie en de stand van de lokale politiek. Henk van de Mheen is voormalig raadslid in Bunschoten voor Betaalbaar Bunschoten, Lijst van de Mheen, de Liberaal Democratisch Partij en de VVD.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Tineke Koelewijn en Christiaan Buis CDA kandidaten provincie

wo mrt 20 , 2019
Tineke Koelewijn en Christiaan Buis zijn kandidaten voor de provinciale staten en verkiesbaar voor het CDA Provincie Utrecht op 20 maart. We nemen met Christiaan zijn werk in de gemeenteraad van Gemeente Bunschoten door. Verder hebben we het over duurzaamheid, transport en woningbouw.

Tags