Interview – Tineke Koelewijn en Christiaan Buis CDA kandidaten provincie

Tineke Koelewijn en Christiaan Buis zijn kandidaten voor de provinciale staten en verkiesbaar voor het CDA Provincie Utrecht op 20 maart. We nemen met Christiaan zijn werk in de gemeenteraad van Gemeente Bunschoten door. Verder hebben we het over duurzaamheid, transport en woningbouw.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Burgemeester Melis van de Groep over de regio

do apr 4 , 2019
De burgemeester geeft een inkijk van zijn kennismaking met de nieuwe commissaris van de koning in de Provincie Utrecht de heer Hans Oosters. Verder geeft hij duiding van wat het college verwacht van de nieuw gekozen staten van Utrecht. We hebben het ook over koningsdag in Amersfoort, hoe geeft Melis van de Groep als vice-voorzitter […]

Tags