Interview – Burgemeester Melis van de Groep over de regio

De burgemeester geeft een inkijk van zijn kennismaking met de nieuwe commissaris van de koning in de Provincie Utrecht de heer Hans Oosters. Verder geeft hij duiding van wat het college verwacht van de nieuw gekozen staten van Utrecht. We hebben het ook over koningsdag in Amersfoort, hoe geeft Melis van de Groep als vice-voorzitter van de Regio Amersfoort vorm aan de presentatie van de regio en zijn eigen Gemeente Bunschoten.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Speical - Kort - Interviews na de raad over de ambulante handel

vr apr 12 , 2019
Alle partijen in de gemeenteraad van de Gemeente Bunschoten stemden voor een motie die de VNG – Vereniging van Nederlandse Gemeenten moet oproepen om zich op te werpen voor de ambulante handel (standplaatshouders op bijvoorbeeld markten). De vergunningen zoals nu mogen in de toekomst waarschijnlijk niet meer. Een kortere termijn van vergunning is volgens de sector funest, […]

Tags