BU1 Speical – Kort – Interviews na de raad over de ambulante handel

Alle partijen in de gemeenteraad van de Gemeente Bunschoten stemden voor een motie die de VNG – Vereniging van Nederlandse Gemeenten moet oproepen om zich op te werpen voor de ambulante handel (standplaatshouders op bijvoorbeeld markten). De vergunningen zoals nu mogen in de toekomst waarschijnlijk niet meer. Een kortere termijn van vergunning is volgens de sector funest, binnenkort hierover een interview met Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandel Vereniging en bestuurlid voor de landelijke VNV. In dit items Rick Beukers wethouder, en Christiaan Pieter Buis raadslid CDA Bunschoten en Arie Koops raadslid voor ChristenUnie Bunschoten over de motie.

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Special - Ruud van Diermen (SVV) en Arie Koops over ambulante handel

wo mei 15 , 2019
  De ambulante komt in de problemen als Europese wetgeving wordt gehandhaafd in Nederland. De standplaatsen op markten, pleinen en bijvoorbeeld industrieterreinen mogen niet oneindig worden uitgegeven door de gemeente’s volgens deze wet.Ruud van Diermen van de lokale Spakenburgse Vishandel Vereniging en Arie Koops van deChristenUnie Bunschoten komen in verweer. Vanuit het belang voor de lokale economie, […]

Tags