BU1 Special – Raadsvergadering 22 mei 2019

We praten met raadsleden Arie KoopsJochen Dijkhuizen en Wim de Jong over de behandelde agenda. GBLT (belastingen), Beheer Speelplaatsen, GREX (grondexploitatie) en de motie over de Ambulante Handel (de markt) – ChristenUnie Bunschoten – CDA Bunschoten – CAP Bunschoten – opname en montage LOS, Fake Bralts

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Hans de Harder (CU) en Tineke Koelewijn (CDA) over de provincie

vr jun 7 , 2019
Hans de Harder is afgelopen woensdag geinstalleerd als statenlid voor de ChristenUnie Provincie Utrecht. Tineke Koelewijn is al vier jaar statenlid voor CDA Provincie Utrecht. Beiden komen vertellen over de coalitie die is gevormd bij de Provincie Utrecht tussen GroenLinks, PvdA, CDA, D66 en ChristenUnie. Nieuwe Energie voor Utrecht heet het coalitie programma. We praten over wat er in staat […]

Tags