Interview – Hans de Harder (CU) en Tineke Koelewijn (CDA) over de provincie

Hans de Harder is afgelopen woensdag geinstalleerd als statenlid voor de ChristenUnie Provincie UtrechtTineke Koelewijn is al vier jaar statenlid voor CDA Provincie Utrecht. Beiden komen vertellen over de coalitie die is gevormd bij de Provincie Utrecht tussen GroenLinks, PvdA, CDA, D66 en ChristenUnie. Nieuwe Energie voor Utrecht heet het coalitie programma. We praten over wat er in staat en ook wat niet.

 

Hier een download voor het coalitieakkoord zoals gesloten: Coalitieakkoord 2019-2023 Nieuwe energie voor Utrecht

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Gerina Hartog, Raadslid en Joost Bakker Sociaal werker

ma jun 10 , 2019
Sociaal werker bij Stichting De Boei Joost Bakker geeft uitleg over het project MEEDOEN. Raadslid Gerine Hartog van ChristenUnie Bunschoten vertelt over de ondersteuning van de gemeente aan dit soort initiatieven. Met Gerine hebben we het ook over het dilema van te hoge kosten voor de zorg, moet je bijvoorbeeld bezuinigen op peuterspeelzalen of juist op een initiatief zoals […]

Tags