Interview – Gerina Hartog, Raadslid en Joost Bakker Sociaal werker

Sociaal werker bij Stichting De Boei Joost Bakker geeft uitleg over het project MEEDOEN. Raadslid Gerine Hartog van ChristenUnie Bunschoten vertelt over de ondersteuning van de gemeente aan dit soort initiatieven. Met Gerine hebben we het ook over het dilema van te hoge kosten voor de zorg, moet je bijvoorbeeld bezuinigen op peuterspeelzalen of juist op een initiatief zoals MEEDOEN? Kijken!

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - VVD fractievoorzitter Wiebe de Boer over de Kadernota

ma jul 15 , 2019
  De kadernota vergadering is de belangrijkste vergadering voor de gemeenteraad van Gemeente Bunschoten. De grenzen van beleid en financiën worden voor het komende jaar vastgelegd door de raad. Wiebe de Boerfractievoorzitter van VVD Bunschoten legt uit welke keuzes de fractie heeft gemaakt. De VVD kwam met een voorstel voor een kerntakendiscussie. Podcast:

Tags