Interview – VVD fractievoorzitter Wiebe de Boer over de Kadernota

 

De kadernota vergadering is de belangrijkste vergadering voor de gemeenteraad van Gemeente Bunschoten. De grenzen van beleid en financiën worden voor het komende jaar vastgelegd door de raad. Wiebe de Boerfractievoorzitter van VVD Bunschoten legt uit welke keuzes de fractie heeft gemaakt. De VVD kwam met een voorstel voor een kerntakendiscussie.

Podcast:

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Alma Broekmaat-Hagens Fractievoorzitter CU

wo jul 17 , 2019
Alma komt uitleg geven over de keuzes die gemaakt zijn tijdens de kadernota vergadering. De zorgen van de ChristenUnie Bunschoten liggen bij de zorgkosten en dan vooral de jeugdzorg. Ook het scholenplan is duurder dan geland. We spreken over de zaken die goed gaan zoals het nieuwe gezondheidscentrum, de plannen rond de Melkfabriek en de verenigingen […]

Tags