Interview – Alma Broekmaat-Hagens Fractievoorzitter CU

Alma komt uitleg geven over de keuzes die gemaakt zijn tijdens de kadernota vergadering. De zorgen van de ChristenUnie Bunschoten liggen bij de zorgkosten en dan vooral de jeugdzorg. Ook het scholenplan is duurder dan geland. We spreken over de zaken die goed gaan zoals het nieuwe gezondheidscentrum, de plannen rond de Melkfabriek en de verenigingen in de gemeente die het goed doen.

De grond van de oude scholen komt vrij na de nieuwbouw, wat moet daarmee gebeuren? Hoe gaat het naar de toekomst toe met de waterplantproblematiek en de biogascentrale? Dit zijn vragen waar we het over hebben in dit interview. Kijken dus!

De ChristenUnie heeft zelf ook een vlog geplaatst over de kadernota vergadering:

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

Interview - Wethouder Bert Koops

di jul 23 , 2019
Wethouder Bert Koops van Gemeente Bunschoten komt uitleg geven over de kaders die het door de gemeenteraad zijn aangegeven omtrent zijn taken. Verder geeft de wethouder inzicht in de situatie van de vervuilde Westdijk en het Afvaldossier.

Tags