Interview – Marcel Vedder (Melkveehouder) over boerenprotest en stikstof

Melkveehouder Marcel Vedder komt in BU1 Politiek vertellen over zijn bedrijf, stikstof en de boerenprotesten van de afgelopen weken. Boeren in deze tijd is lastig en er zijn veel regels. Wat moet er gebeuren om door te kunnen gaan, welke acties richting politiek en dan juist welke overheid is nodig?
Marcel vertelt over zijn bedrijf met 80 koeien en over de rit naar het RIVM in de Bilt en daarna de reis naar Den Haag.
#boerenprotest #bunschoten #spakenburg #stikstof #eemland

Podcast via: Link

Redactie BU1

Presentator BU1 politiek

Next Post

BU1 Analyse nieuw coalitieakkoord en college B&W - Bunschoten

vr nov 29 , 2019
Uitzending van het programma “Met Andere Woorden” – presentator Fake Bralts. Dit keer samen met BU1 Politiek. Analyse van het nieuwe coalitie programma van VVD, CDA, SGP en CAP. De titel van het akkoord is “Nieuwe Wegen, Vaste Waarden” Het college en akkoord zijn actief van 28 november 2019.   Foto’s: Hans Erkelens

Tags